Varga Szabolcs

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Talán asztalos nagyapámtól örököltem a fa, illetve a famunkák szeretetét, ezért én is asztalosnak tanultam. Főként kültéri famunkákat készítek szívesen: pergolákat, kocsibeállókat. Több környékbeli településen található tetőszerkezet, kerítés, lambériázás viseli a kéznyomomat. Számtalan alkalommal készítettem már kutyaólakat, virágtartókat, de különböző játékokat is. Bármit szívesen vállalok, ami fával kapcsolatos: a tervezéstől a megvalósításig.

Egy egészen más terület, amely szintén érdekel a fotózás. Legkedveltebb témám a természet: a naplemente, a sárguló levelek, a havas táj, a virágzó fák. Mindig van, amit érdemes lencsevégre kapni. A fotózás arra inspirál, hogy kimenjünk a szabadba, túrázzunk, kiránduljunk, új helyeket ismerjünk meg. A fotózás egy önkifejezési lehetőség, örömet okoz nekem, és örömet okoz másoknak is, akiket egy-egy különleges látvánnyal, vagy szép emlékkel ajándékozhatok meg.