Fábiánné Domán Hermina

Itt kezdődhet a szöveged. Kattints ide, és kezdheted is az írást. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut.

Exkluzív faliképeket és ajándéktárgyakat készítek, aprólékos munkával, élére állított papírcsíkok felhasználásával. Szeretem a modern, letisztult formákat, de szívesen visszanyúlok a hagyományokhoz és átdolgozom a népi motívumokat modern formába. A 2015-ben design versenyeken és kiállításokon ("Találj egy Tízest & Betű"- design verseny, I. helyezés (Szervező: Dekorszövetség); Magyar Kézművesség 2015 - kiállítás, különdíj (Szervező: AMKA); Magyar Kézműves Remek cím elnyerése) elért eredményeim arra sarkalltak, hogy szélesebb körben is megmutassam alkotásaimat, termékeimet, amiket "MinkArt Design" fantázianéven indítottam útnak.

A saját készítésű ajándéktárgyak között találhatók ékszerek, emlékkönyvek, egyedi 3D képeslapok. A MinkArt Design több, mint dekoráció.... stílus, elegancia és művészet. Szeretem, ahogy a kezem között alakul át az egyszerű anyag valami különlegessé és az apró részletek pedig képpé, vagy egy tárggyá állnak össze. A technika népszerűsítése érdekében, szívesen vállalom quilling-foglalkozások lebonyolítását gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt, korcsoportnak megfelelően, szezonális témával. Egy-egy alkalom a képernyőkkel, kijelzőkkel zsúfolt rohanó világunkban csendes, nyugodt, de mégis aktív kikapcsolódást biztosít.