Adventi készülődés

2019.01.13

2018. november 24-én a Kapuvári múzeumban egy nagyszerű programon vehettek részt az érdeklődők. A múzeum árkádjában Pantelics Angelika és Szele-Virányi Melinda csodálatos kiállításának megnyitójára került sor. A karácsonyi vásár mellett minden teremben kézműves foglalkozásokkal vártuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. Rengeteg alkotás született. Az adventre, a karácsonyra való hangolódáshoz nagyban hozzájárult a Metrum Zeneiskola diákjainak és az Ars Camerata énekegyüttes műsora. Korábban meghirdetett "Karácsonyi történet" című pályázatunkra is több munka érkezett, a gyerekeket jutalmaztuk. A programok mellett forró teával, punccsal, süteményekkel és csoki-szökőkúttal vártuk a több mint háromszáz látogatót. Programunkat az E.ON is érdemesnek találta a támogatásra, amelyet ezúton is köszönünk!